030 - 760 10 16

Zorgeloos uw motor verkopen!
OSW Onderdeel van OSW

Yamaha motor verkopen

Heeft u een Yamaha motorfiets te koop? Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van Japanse motoren zoals Yamaha. Wanneer u uw Yamaha motorfiets bij ons te koop aanbied kunnen wij u hierdoor een hoog bod doen dat gegarandeerd is. 

Yamaha motor aanmelden

Japanse motoren

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van Japanse motorfietsen. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende Japanse motoren.

De vier bekenste Japanse motor fabrikanten zijn Honda, Kawasaki, Suzuki en Yamaha. Alle vier de merken maken al tientallen jaren motoren.

Yamaha motor modellen

Er zijn meerdere modellen van het merk Yamaha waar wij een goed bod op kunnen doen. Enkele hiervan zijn:

Geschiedenis

Het Japanse merk Yamaha werd opgericht door orgelbouwer Taraguchi Yamaha. Zijn bedrijf Nippon Gakki, dat al vanaf 1897 muziekinstrumenten maakte, begon in 1954 met het bouwen van motorfietsen. De eerste waren 48CC- en 125CC-tweetakten. Dit werd de Yamaha YA 1 Red Dragonfly.

De tweetakten werden in sneltreinvaart doorontwikkeld: in 1961 had men racemachines en roterende inlaten, in 1964 kwamen er membraaminlaten en automatische smering (autolube). Met wat zwaardere typen werden grote successen in de wegrace geboekt en vanaf de XS 650-tweecilinder in 1969 kwamen er ook viertakten.

Tegenwoordig behoort Yamaha tot de grootste motorfietsproducenten, met machines in alle klassen en categorieeën, ook op sportgebied. Het merk is toonaangevend op het gebied van viertakenduro-, offroad- en allroadmachines. Waar het merk echter in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw in Nederland ook een belangrijk marktaandeel in de 50CC klasse had met bijvoorbeeld de tweetaken FS-I en de DT-50, verkoopt men onder de merknaam Yamaha op dit moment vrijwel alleen nog scooters in deze klasse. Met uitzondering van de TZR 50 schakelbrommer. De merknaam MBK heeft Yamaha vanaf modeljaar 2018 en zal de after sales en onderdelen voorziening voor Motorbécane en MBK bromfietsen en scooters vanuit het Yamaha dealernetwerk worden voortgezet. Ook zal de MBK fabriek in het Franse Saint-Quentin motoren, bromfietsen en scooters met de merknaam Yamaha produceren voor de gehele Europese markt.

Yamaha motor verkopen


Copyright © 2022 - Alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Privacy - Sitemap
Volg ons